så kom då solen . .!



Good morning sunshine, good morning svullna ögon!

Kan inte öppna ögonen innan jag tagit bort det var som klistrar fast ögonfransarna i varandra .
Var ute i stort sätt hela dagen igår, Tessan och jag gjorde stan plus ikea. Vilket resulterade i nyttribbstickat linne, och en klänning (av typen städrock :) sko-jakten slutade även illa denna dag, kanske för att mina fötter redan hade skavsår och blåsor  . . efter 6 timmar shopping i seglarskor i det kanske förstårligt. . . jag hade med mig clementiner iaf och bosse-depån gjorde väl sitt också ;)



Röntgen gick bra,  får svaret om 1 vecka ungefär. Sköterskan var jätte rar, fick massa kuddar och filt, fick lyssna på tramsrix.
 Vet inte om det va magnetfältet eller min nervositet som gjorde att halva kroppen somnade . .det va nog det sistnämnda, försökte va så still så jag kunde inte riktigt slappna av .  . det va segt iaf men det va ju 10000 ggr bättre än att bli nedsövd och på så sätt försöka hitta felet.

Mötte Etos-Jenny igår med söt sötare Tindra. oh va mys :) Hon hade köpt ny snygg vagn, 3-hjuling.
Träffade även lite gamla klasskompisar så vi kan ju hoppas det blir  av med grillningen!
Mötte även Malin ute vid Ikea, som också var på sko-jakt! vi ska försöka cykla till Motala runt den 20 : e hoppas jag!

Högskoleprovet damp ner i brevlådan, spännande eftersom jag ej räknat ut mitt resultat, utan valt o suga lite extra på karamellen (dah!) Det gick ju bättre än väntat, så det var skoj, sämst på NOG som förväntat, däremot gick DTK bättre än jag trott!

Maytés kontakt person här i sverige Ingrid Johnson fd. rektor på musikskolan (vars dotter blivit utsedd till sämst klädda under slutet av 1990-t) ringde i veckan och tyckte jag skulle bli en aktiv roterian igen o gå med i ungdomsförbundet Rotaract. Har mejlat ordförande så vi får se om de tycker det med . . isf ska jag gå på ett möte och kolla vad det rör sig om mer. . i helgen skulle de tydligen agera värdar för ett gäng Rotary-afrikaner. spela brännboll och äta på Riva, vilken tur att de har vädret på sin sida!

Veckan som kommer väntar SYO-besök,  jobb hos pappa, klippning & färgning hos Birgitta - äntligen!, plugg & mer plugg . .

Veckans insikt: Allt som är avlångt svart är kanske inte ormar som försöker anfalla mig. .

Nu väntar plugg o sen en vända ner till stan, fika med Carrobarro ute i soolen!

Tur för mina ögon att de kan gömma sig bakom ett par svarta stora solglasögon!

Hasta la vista!

Till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0