instängd på banken med "Ica-Siv"

Efter en tröttis dag på jobbet med låg energi var det dags för lite ärenden på stan. Först hos Stångåstaden och fixade med blanketter för 2:a hands uthyrning, sen till banken för att försöka få lite bättre ränta på sparkontot. Det var DÅ det inträffade, p.g.a ovädret blinkade alla lampor till på banken och tillslut gick strömmen. Jag och den andra kvinnan - ICA SIV -  (från ICA Vasavägen, kanske mer känd som "heej heeeeej") som var de enda kunderna och ombads att gå ut. Lättare sagt än gjort, då någon säkerhetsanordning gjorde att vi var inlåsta! Bankens personal fick inte heller upp dörren, så till slut fick vi stanna med motiveringen "Ni ser ju rätt snälla ut!"

Sivan fnittrade  "Då vet vi vad ni gör på banken efter klockan tre" samtidigt som hon berättade om sin epok på ICA Vasavägen. Sedan 1 mån tillbaks är hon tydligen pensionerad igen (hon hade tydligen vart det tidigare vid 65 år fyllda, men hade då drabbats av "pensionärs-kris" och var "tvungen att gå tillbaka till sitt andra hem sedan 23 år tillbaka . . "

Hon berättade vidare om de nya "unga tjejerna" och om deras oförmåga att känna igen snattarna från Götgatan. "Du vet när de ser mig i kassan då vänder de i dörrn, för dom vet . . men sen har jag ju blivit nedslagen också . . ."

Lamporna blinkade till igen, strömmen kom tillbaka, och min pratstund med ICA s, (kanske genom tidernas) gladaste kassörska var förbi.

Leende gick jag därifrån med ny energi , ibland lönar det sig att gå till banken ;)

Kommentarer
Postat av: Muu

Hehe, jag var på Åhléns när åskan smällde. En stackars tjej fastnade på kundtoaletten på övervåningen, dörren gick i någon form av baklås och det krävdes 3 ur personalen för att klura ut vilken nyckel som skulle användas. Det roade ju mig i alla fall =)

2007-07-17 @ 19:45:44
Postat av: T

ah så du var också där i krokarna :) mkt som kan hända när åskan går!

2007-07-17 @ 20:05:39
URL: http://www.tilla.webblogg.se
Postat av: Keyvan

Hahaha, vek mig dubbel när jag läste ditt inlägg eftersom det är min mormor siv du pratar om! Skönt att höra att hon fortfarande är på topp! :)

Ha de gott!

2008-04-04 @ 18:40:10
URL: http://vinochbaguetter.blogspot.com
Postat av: T

:)
- hon fattas ica vasavägen!

2008-04-05 @ 20:59:20
URL: http://www.tilla.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0