Jag fixar´t

72253-229


Dagen spenderades på landet. Klippte gräs och gallrade lite i landet. Var livrädd att jag skulle få en pinne eller sten i ögat när jag "rastade klippon" men med rosa gummistövlar o stora solglasögon så fixar man det mesta! (Det hände en liten incident förra året som gör att jag har stor RESPEKT för gräsklippare, det flög upp ngt i ögat och jag trodde för ett ögonblick att det gått riktigt illa!)

Nu på kvällen har jag försökt få in lite recept i en stor anteckningbok jag köpte nere i GBG på Lagerhaus. Det tar sin tid men ett eller två recept lite då och då är min sommarplan . .

Satt nyss på min balkong fixade och lyssnade på Precious Burden <3 Drack te o njöt av mina nya doftljus (rosdoft) som jag inhandlade igår tillsammans med ny matta och nya dynor (förra årets var SÅ blekta och ofräscha!)

Annat bra var att jag hittade CD skivan jag hade förra året till Axa Sports Games. Vilket innebär att jag enbart behöver öva in nya movs! Låtarna funkar väl i år med .. lite Da Buzz, Linda Bengtzing och Heather Nova/Eskobar. Inte det nyaste alltså . . det fixar sig!



Out of every sorrow,
another day will dawn . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0