landet . .

72253-220


Efter lite påtryckningar och ett utnämnande som marshmallows-kännare kommer här ett marshmallows special i stundande grilltider:

Marshmallows ska grillas ca 30-40 min efter huvudgrillning, det är svårt att få optimal temperatur, men detta går lätt att reglera genom höjd, men det kan vara en fördel att slippa hålla spetten för hand.

De bästa marshisarna att grilla stavas FINI och kan köpa i väl sorterade affärer, ibland finns de enbart bland lösviktsgodiset, så häär ser de ut. Man bör se upp för sockrade marschmallows, (ett sockrat skal utanpå) bland de sämre hör även Haribos marshmallows dessa är väldigt kompakta och blir ofta lite "råa" inuti. Underskatta dock inte Willys vann damm marshmallows, trots den beiga utformningen tillhör de elitklass i detta sammanhang.

Marshisarna träs fördelaktigt upp på spett, och placeras på grillen. Var noga med att vända dem med jämna mellanrum. När marshmallowsarna börjar "svälla" ger detta oss en indikator på att processen börjar bli klar. Då är det bara att invänta en gyllenbrun yta (många är alldeles för fega i detta skede) Marshisarna skall vara nästintill för mjuka för att kunna sitta kvar på spettet. Fega inte!

Servera genast och glöm inte servett!

Kom ihåg: En ogrillad marshmallow, är en rå marshmallow!

72253-221

sommaren 2003 grillar med Mayté från Mexico.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0