Gasque at KTH

Gårdagens utekväll började på "Storstad" vid Odenplan, vi var flera i klassen som möttes upp där för att sen ta taxi till lokalen på KTH området. Där möttes vi av en lite yngre medelålder än på Storstad. Jag och Emelie hamnade mittemot varandra o socialiserade med folk från flyg sektionen, men även folk från SU var på plats. Dessvärre tyckte jag själva middagen var sådär, panacottan var rinnande och på borden låg tallrikar med värmeljus på - hallå!

Med det följde sånger, jyckel & äggätande.. Nu hoppas vi på att kvällens sittning inte blir höstens händelse, då vi inte har biljetter. Ikväll blir istället förhoppningsvis restaurang med mamma o pappa . . och det är ju inte helt fel heller :)

De är påväg just nu! De ska ringa o väcka mig, men jag är uppe pigg och inte alls alltför förvånad över vad aftonbladet skiver idag i "fallet Madeleine" Jag har sedan i somras följt föräldrarnas blogg (www.findmadeleine.com) och redan i juni sa jag "inte stod rätt till" med det här fallet. Alla oskyldiga tills motsatsen är bevisad . . men frågan är om den inte är det snart?
72253-312

image318
                     foto: Jacob Michelsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0