vilken sop(p)a



De sista dagarna har jag varit ganska trött minst sagt . . I förrgår gjorde jag en tabbe genom att slänga min sjuksköterskestudent-skylt in i sopen för vidare transport till TVNO. Det kom jag på igår morse, så efter praktiken fixade jag en ny skylt på HU. MEN den jag fick var inte alls lika fin tyckte jag och begav mig till jourcentralen på US för att hitta originalet. Jag sa till en sköterska i receptionen, men det såg nog ändå lite skumt ut när jag letade där i säcken bland smutsiga kläder. MEN! Jag hittade den :)

När jag kom hem igår hade jag fått ett brev från Skol-IF. Mitt arvode för terminen, några hundralappar sådär mer symboliskt. Jag hade dessutom fått lite reseersättning och tänkte nöjt "det kom precis lägligt". På efm började jag dock städa och tänkte "äh jag slänger kuvertet jag fick pengarna i" (ihophäftat gråpapper helt oglammigt sådär). Så jag slänger det, liksom tusen andra saker . .

Nu satt jag och läste och tanken ramlade över mig  "NEJ jag har slängt pengarna!!" Letade igenom där jag kunde ha tänkats lagt dem om jag tagit ur dem . . men nånstans var jag lika säker på att jag slängt dem som den känslan jag hade dagen innan att jag slängt min skylt! Ut till soprummet, men såklart passar inte min nyckel. Ringer jouren som kommer hit. Killen skrattar lite åt mig och jag är iförd arbetsklädsel för att riva runt bland soporna! Killen övervakar det hela medan jag sorterar. Som tur är tror jag att det är en helvit påse . .

"jaha det här yrket har jag inte provat innan" säger jag hittar en vit påse, men fel! Efter lite insyn i vad mina grannar slänger hittar jag tillslut påsen med stort P OCH pengarna!

Det är lite spännande ändå alltså :)

- Nytt koncept familjen, inga klappar under granen i år - ut med dem i granskogen!

Kommentarer
Postat av: Pappa:

Jaa.. spännande kanske..snarare snurrigt..men det är nog bättre att ha huvudet med sig, än under armen...

2008-12-20 @ 22:38:46
Postat av: tilla

. . sa han som skickade flera tusen kronor på posten och fick bryta sig in genom avspärrningar på postcentralen en sen kväll och rota genom postsäckar . . .

2008-12-21 @ 10:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0