som igår hjärtar imorgon

Efter två dagars praktik är man ganska trött. For till Motala igår för praktik och jag lyckades hyra in mig på ett jourrum så jag slapp åka hem (slutade 22.00, började 6.45). Så jag var relativt pigg imorse! Jag har övat på att ta blodtryck, kolla syresättning, koppla upp telemetri och ta EKG :) Dessutom har man lärt sig en hel del ord och termer . . idag har jag även fått se ultraljud av ett hjärta och vart med när en patient fick elchock för att hjärtat skulle komma i rätt rytm igen.

NU är klockan sent, men fredagskvällen var sådär underbart vårig igen. Kajsa fyllde år så vi firade henne med picknick vid stångån, med ballonger och fin fina presenter! När vi gick hem kom K jag & V på att vi skulle spela BINGO i bingohallen. Behöver jag säga att jag kom 5 meter in i hallen innan jag inte kunde hålla mig för skratt längre . . trött jag idag :)

Imorgon har jag en del ansökningar till idrottslyftet att fixa med, MEN jag vill verkligen ha tid i solen nu .. Så antagligen tar jag med lap topen till landet.. enligt Telia ska ju mitt mobila bredband funka helt okej där med . . vi får se.. då kanske det kommer en uppdatering!

Nu lite sömn & dröm på det här - så avslutar jag en bra dag.

Till ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0