.

Väntar på att potatisen ska koka klart. Det blir underbart gott till rökt makrill och sås av gräddfil och chilisås! Var på biblioteket och insåg att boken "att tampas med tonåringen" inte fanns inne. Hämtade iaf ut min reserverade bok "grundläggande immunologi" och där på listan stod att jag hade tonåringsboken hemma! Vilken förvåning när jag kom hem och såg att den stod hemma i bokhyllan! Great! Dessvärre e det inte så givande .  . konstigt att den e med på ref-listan tycker jag, så jag skummar nog igen den bara efter mat.

I veckan berättade min handledare att bara för några decennier sedan hade man "sockerpiller" som man gav till patienter som man angav  med "slasksjukdom" dvs man hittade inte riktigt någon diagnos, men gav dem recept på något läkemedel. De hade olika namn och personalen på apoteket visste mkt väl vad det handlade om . . Ofta blev patienterna friska och kom tillbaks och sa att medicinen hade hjälpt :) Om inte hade man ju iaf försökt den vägen . .

Idag kallar vi detta naturläkemedel och det säljs till grymma överpriser ;) Nee skämt och sido . .MEN man ska inte underskatta placeboeffekten - den är sjukt bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0