NU



Såhär ser det ut hos mig nu. Med laptopen på magen :) Pappa var här med två tillknycklade oxfilébitar "jag ramlade, det kunde gått riktigt illa!" Herre! Han satte upp lite saker (b.la hyllan över sängen).

Jag hade tänkt köpa en vit tavellist på IKEA men eftersom jag betsat denna 3-4 ggr och de inte sålde den i vitt längre fick den åka upp fast det va "fel" vit ;) Super bra, nu kan jag ha lite tavlor och min dagbok på den. Alltid nära till hands och då kanske man skriver lite oftare, förhoppningsvis. Har insett att jag främst skriver "extrema saker". Lite mer vardagshappenings vore fint att fixa . .  sånt man skrev när man var mindre :) Jag tycker helt enkelt inte att den ger en objektiv bild av mitt liv. Jag får jobba på det helt enkelt!

Imorgon har inte jag några lektioner (min lkmberäkning blev flyttad) Så på fm ska jag plugga basgruppsscenariot. Njurens fysiologi . . Efter det ska jag plugga till tentan på måndag. Det blir nog inte mkt mer plugg till den sen . . för på lördag ska jag på HEMLIG utflykt ? med min familj.

Nu ska jag börja på min deckare!

Godnatt ♥


- Det ska va en halvliter mjölk iaf, va tror ni, . . hur mkt uppskattar man att det här är? En halvliter, en liter?

(Jag syftar på en liter oöppnad mjölk . . Kajsa viker sig av skratt och Peter ser oförstående ut )

- Äh glöm det förresten!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0