1:a maj välkommen!





Veckan började med att Carro och jag tog oss ut till skabbetorp - storhandling till humana priser på Willys!

Lagade en smarrig bouillabaisse och hommus  sen var vi ju tvungna att se "Malou möter Carola" visade sig att både hon och jag vart medlemmar i Carolas fanclub . . while ago ;)

Veckan flöt på med skola och skolif möte. Den 2:a juni händer det grejjer, Axa Sports Games på Folkungavallen. Extra roligt är att vi i Östergötland har blivit lottade att dela ut 3000 kr till vinnande klass. Mer priser och kändisar i år!

I slutet av veckan inhandlade jag en funktions t-shirt och ett par jympa (street) skor, t-shirten satt för tight runt halsen och skorna matchade för mycket min jacka, det såg helt enkelt dumt ut, men de var snygga.
 I helgen fortsatte jympasko- jakten. Dock utan resultat för min del, medan Carro gick ut hårt och provade intersports löpband, diagnos: supinerare.


Valborg firade på 1:a parkett på bryggan vid Stångån, brasan värmde dock inte speciellt. Alla Breve spelade, stackarna har inte fått uniformerna utbytta ännu, röda lyste de starkare än vad eldens flammor någonsin nådde upp till. Repertoaren kändes igen, men dirigenten var utbytt sen våra glansdagar. I vimmlet bland Linköpingsbor försökte vi hitta ett fik som var öppet, men det gick inget vidare.

Har jobbat en del, prickat in många OB timmar, ska verkligen inte jobba nu på ett tag, 3 slutprov samma vecka! Tider rusar verkligen iväg, snart är det ju 1 juni, o lagom tills dess kommer mina braiga lön. Letar trädgårdsmöbler för fullt. Vill ha trä, men plast är ju mycket smidigare  egentligen, skulle kunna gå med blå eller grön plast . Har inte lurat klart ännu. Är på jakt efter en begagnad fin pilaster i ek eller bok, men det verkar inte finnas någon som tröttnat på sin.

Förodlingen har börjat, väntar med spänning på att de första plantorna ska titta upp ur mjölkartongerna. Blev inget växthus i år, men lägenheten i sig är ju som en bastu,  lagom till flytten ska de nog klara av att flytta ut. Blev lite kökskryddor samt blommor i blått, lin , luktärt samt förgetmigej



I veckan väntar MRT på U.S, kan ju hoppas jag slipper åka in med huvudet, det gäller tydligen att ligga väldigt still, carros lösning på det hela " ta med dig en bok eller nått.." braaa där! :)

Det blir skönt o se om de kan se något, blev väldigt förvånad att kallelsen kom så snabbt, hade räknat med 3 mån väntan!

Dagens tråkigaste måste väl ändå vart 4: ans humorkväll . . är lite trött på alla galor, men på onsdag . . .  då är det Lost igen!

Vi hörs.

Tilla.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0