Sthlm day 1



Nu befinner vi oss på Lappis, har bakat matbröd och muffins,  nu håller brorsan på o testa sin nya bubbelkarsinrättning! Jägarns vilket  oväsen! :)



"Alltså jag tänker så här; kan jag inte tänka mig att äta ingridienserna var o en för sig så kan jag inte äta dem tillsammans"

(pappa förklarar varför han inte vill ha en chokladboll . .  )

svengsk somar

72253-53



Sista dagarna har vart oerhört kvalmiga och heta. Skönt o åka ut på kvällen o bada efter en dag på jobbet! Sista ordinarie veckan nu, kan inte fatta vart tiden tagit vägen!, men redan nu i helgen o nästa blir det lite X a jobb. Kalas!

På måndag åker bror o jag upp till Sthlm bor i hans lägenhet några dagar!




en KRAM till Jessan som förgyller mina dar !

Estocolmo . .



På fredagen gick jag bokstavligt talat in i Karin (som tagit sig hela vägen från "sveriges framsida" Göteborg  . . bra där  ! ) och Carolina på stationen i Sthlm! En tur till Mosebacke och Högbergs blev det. Lördagen shopping Zara, Mango, NK details där vi stötte ihop med idol Agnes och Ola .  . På kvällen Djurgården, picknick med en massa folk, fotboll och lite gymnastik :) -  söder och sen hem till Carolina, existensiella frågor under stjärn(?)klar himmel. Söndag shopping och glass från Yoghurtshopen i Kungsträdgården . .

En super trevlig helg med las chicas, gracias

 mitt konto mår inte lika bra som jag dock , men det blir det snart ändring på !

72253-49 Djurgården

 72253-52   72253-50  Gympa mitt i natten!

72253-47  Karin och jag




Tilla tipsar: presentpapper!

72253-46  friend like a star.



Ibland när man ber att få en present inslagen i en affär kan man bli djupt besviken, fult papper och slarvig inslagning, tejpen som sitter snett osv . . ! Halva grejjen med en present är  ju inslagningen! . . Då e det bara gå hem o riva upp paketet o göra om allt själv . . 

fina presentpapper finns nu på Ordning & Reda till sommarpriser (15 kr) jag och fyllde på mitt lager med fin fina papper!




Holmen i mitt <3

72253-45


Åhh va härligt! Fler lediga kvällar på landet tack! Sommarfetsen va helt OK, bror o jag arrangerade fotbollsmatch och K sjöng traditionsenligt "Till Havs" så det ekade över till Berg . . en ny "låt" hade även skrivits till kvällens ära:


"Holmen i mitt hjärta,
låt mig besjunga dig nu,
ungdom i uråldrig grönska,
ekarnas land det är du,
Av platser jag känner i världen,
är du den plats som fått allt
Genom stugornas närhet till Roxen,
taxeras vi tusenfalt"



Den sista raden var en liten pik till "bonden" . .  tomtarrendet har stigit makalöst, . .










 


Vansbro . .



72253-44

72253-43



Det var relativt varmt i Dalarna så det blev till att skippa våtdräkten, simmade på bland en massa tjejjer och tanter i älven! Strömt vet jag inte om det var . . svårt och säga eftersom det va så plaskigt o stimmit ändå. .

Ingen riktig höjdar tillställning till tävling men det kanske man tyckt om man gillar att simma!

Gick rätt bra, men det var lite panik o inte alls kunna ta ut simtagen för det va trångt!

Nästa - Lidingööö!

Linköping

72253-37 Solnedgång  ifrån Belvederen

Liten vandring i Linköping med min vän Gustav och hans flicka Elvira (från Uppsala) som jag fick träffa för första gången!


72253-41  Gustav och Elvira vid Jättegrytorna


72253-40  Min vän Gustav och jag




Blommande komik

72253-36

Dags att dra iväg ett mejl till UR akademin igen o  önska repriser på "Blommande måltid" det va länge sedan jag skrattade så gott åt ett seriöst program, mer komik e svårt att finna . .
   
Det finns inga ord!

we miss you K-H

RSS 2.0