Fanta B´good


 

     



"buzzar" just nu Fantas nya drycker med mindre kolsyra och andra finesser :) Den röda - Berry -har fått betydligt bättre kommentarer, framförallt igår när några jobbarkompisar fick testa!


avslagen söndag!

Tolv timmar sömn och skapligt utvilad. Bra! Jobbade igår kväll och fick reda på att de ska ta bort helgtjänsterna =/ Mindre bra för mig, men och andra sidan leder det ena till det andra när man drar in på personal . .

Nu ska jag fixa lite till skolan, vid 14 inlines och sen jobba vid 16!

I veckan är det kalasmottagning, kursen i med. teknik börjar, jag ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig på BRÖLLOPET på Lördag i Uppsala med!

chill/Till

T2

Idag var det upprop för termin 2. Den nya kursledningen kändes betydligt bättre, de visste om att många upplevt T1 som jobbig och att vi kom med en tung ryggsäck därifrån. Därav ska vi snart ha "möte" med de som hade förra terminen (kursansvariga) samt lägga upp en plan för att kunna fixa den hemska T1 tentan!

I  kurs 2 ska vi iaf läsa om barns utveckling socialt, psykiskt och fysiologiskt. Spädbarn, småbarn, skolbarn och sista 4 veckorna tonåringar. Det tror jag blir kul!

Nu ska jag vila.

herrå.


.

Nu åker jag till landet! Jois och jag har lite tid att ta igen eftersom vi är alltmer sällan på landet. Jag har nog aldrig vart där så lite som denna sommar :(

Basta och marshmallows!

flowers



Titta så fina liljorna fortfarande e som jag fick av Carolina för 1 vecka sedan! Köpte vita gladiolus samma dag och de är inte så fina längre . .

Nu är Kajsa och fixar min nyckel till sin nya lägenhet, hon kom igår från skövde och sov här inatt! Nu ska jag lasera mina hyllor ovanför soffan sen ska vi hjälpa henne med släp och bil.

Herrå!

.



Igår va vi på utflykt till Tranås och köpte fyra fårskinn. Det var inte lätt att välja får, vi granskade säkert  60 st olika skinn. Axel tog en med en speciell historia . .

sunday


busbilder

avslutar kvällen med lite bus från igår!



Jag blev ju då ganska lång trots en dvärg till pappa . . 



 . . . . eller kanske inte?!



Carolinas 174 cm går inte heller av för hackor, även om hon här sänkte sig ;)

weddingplans



Fika hos Gustav. Erik & Axel, en blivande personalvetare och en agronom. Erik, jag och Gustav har gått i grundskolan ihop. Axel gick i Gustavs klass på Katedralskolan.




Gurkis, som forskar numera på nån kolhydratförening . . nischat värre . .
 
Gustav bjöd på den årliga födelsedagsfikan, och hade slagit på stort och bakat "extra fin sockerkaka" till vårt besök.
Vi pratade en hel del BRÖLLOP och kom fram till att det här kommer bli ett speciellt bröllop :)
Gustav ville få mig som städansvarig för en grupp (alla ska hjälpas åt att städa tydligen) men jag lyckades istället få posten som HLR-ansvarig :) Erik e toastis på bröllopet som för övrigt är en helt nykter tillställning med tipspromenix och greger. Vi längtar!



shopping




Införskaffade detta spel, då det var 50 % på Sportif igår!

"Förbered dig på att få en hel del ny kunskap samtidigt som du får veta vem av dina vänner som är minst normal.

 Se fram emot mycket intressanta diskussioner"

C och jag körde en testomgång! Jag vann och fick en drink lite senare på kvällen . . :)


chillin.

Nu har jag legat i soffan och slappat och druckit iskall skogshallon! Carolina och jag var ute en sväng igår på Platå och sen hade jag galen "super-pigg-time" mellan 05-07. Därför jag är lite seg idag, men vi var uppe tidigt  imorse och hann med både Gamla Linköping och annat!

Helen i min styrelse messade att hon var på biblioteket så jag kombinerade visning av det med kik på lilla SIGNE som nu blivit 6 veckor. Sötoman bebis där!

Nu väntar jag på mamma som vart hos mormor & morfar. Hon ska få lite te, ost & kex innan hon åker vidare till landet!

I helgen går jag på min ordinarie jobbhelg. Veckan som kommer ska jag prova vår nya bastu som pappa (och Axel) byggt upp på landet. Sen ska mamma och göra Tranås en dag - det är stort!

ska ladda upp lite bilder senare är tanken . .

njuter av ledighet

Äter Allbran yoghurt och ska strax bege mig ner på stan och fixa lite. Ska köpa lite ost till Gustav som har sitt årliga födelsedagsfika i efm :) Så det blir att cykla till blästadhooden! Senare ikväll ska jag cykla till station och mötta upp Carolina! Hon har aldrig vart på besök i Linköping, så det blir ju once-in-a-lifetime-upplevelse för henne ;)

spännande!

superkrafter från städplaneten



Tröttoman och snart stupar jag nog i säng tror jag! Fick superman-städomankraft här under kvällen och fixade även med mina blommor på balkongen!
Har precis kollat lite recept, gazpacho blir det nog till att testa snart! Det är lite Madrid flashbacks eftersom den ena värdfamiljen alltid hade en stort tetrapack med det i kylskåpsdörren.

Imorgon ska jag på shoppingtripp med mamma. Har kikat på metervara linnétyg till nya gardiner . . vi får se om det kan bli något!

dekor







Jag fick hem hjärtana och en dekor "välkommen". De fungerar ungefär som "gnuggisar".


Finns att beställa på vimsadekor.se

break

Oh bästaste kassörskan idag på Lucullus. Ta Annes kassa där! När man handlar av henne kan man inte låta bli att le! Hon säger ofta något roligt . . Hon kan förvandla en tråk-regn-dag till solsken :) Det finns små tricks tydligen . .

När jag kom hem för lunch hade jag fått en avi från posten, och det var något jag inte ens trott jag beställt (måste gjort beställningen i maj). Det är iaf väggdekor! Spännande! Ska hämta ut det ikväll innan de stänger! Slänger kanske in en bild sen.

Nu tillbaks till min psykbunker!

Herrå / T

(och på toalettkrigsfronten intet nytt . .)

<3



Jag drömmer ju ganska mycket (minns det iaf) och det är ju ibland skoj.

Inatt var jag hos Caroline i Sthlm och skulle gå på friskis & svettis med henne och hennes tjejkompisar. Det var ett nytt pass som jag inte hade testat tidigare.

Carro berättade att det var ett sk. hjärt-pass. Man tränade mycket kondition och samtidigt hade man en OH med bild på hjärtat för att kunna gå igenom vissa delar på latin och lära sig mer om hjärtats funktion. Ibland stannade man under passet och tog varandras blodtryck och registrerade detta och följde upp. Sen springa!

Minns bara att jag tyckte det var en SUPER-bra idé. Att ingen tänkt på det innan liksom?!




 För det e ju bra att träna för hjärtat och så . .

Bio & middag



Ojoj nästan hela 11 timmars sömn inatt! Pigg nu då! Det regnar och det är SKÖNT.
Nu ska jag städa (har nog aldrig varit i så desperat behov)  sen blir det plugg, jag köpte en ny bok igår som faktiskt kunde förklara saker lite lättare och mindre ingående till en början. Bra. T kommer ner till stadsbiblioteket efter att hon slutat vid 14.

Igår kväll var vi på bio. Hela familjen. Mamma Mia. Matilda gillade inte spec mkt . . intensivt flams & trams. Nej nej överskattat lite där va? Men det va ju bra musik. Det tyckte pappa med och skämde ut rad 50-52 lite genom att klappa ihärdigt i slutet av filmen.

Efter det gick vi och åt trerätters på Bar BQ eller vad stället heter. Vi kan säga blue ribbon.

stay away.


Mitt tålamod har varit nere på noll sista dagarna. Det är ingen tvekan om att jag vet varför men . . efter tentan ska jag:


* fixa min garderob

* hitta nytt tyg till gardiner

* jobba minst 2 dgr

* få besök

* hjälpa Kajsus att flytta till flamman
* sätta upp alla grejer som jag inte gjort sen jag flyttade "hem"
* sortera alla mina cd skivor o skriva kontrakt med mig själv att de faktiskt ska ligga i fodral!

* glida kanske


kent.

corren 2/8-08

"[...] men öppningslåten i mysiga Lejongropen den här fredagen signalerar ändå vad vi har att vänta oss de närmaste timmarna. Mantrat under hela turnén har varit nostalgi och vi gamla bakåtsträvare som tycker Kent var bäst när gitarrmattorna låg som en tjock filt över lyssnaren kan inte annat än älska explosioner som "Vinter02", "Blåjeans" och "Om du var här".

 Jepp, i fredags tog Ludde och jag pendeltåget till Norrköping för att se KENT i Lejongropen. Det var en helt annan upplevelse än i vintras i cloetta. Nu stod vi ganska nära scenen. Jag hade inte tänkt att gå men nu hade ju L en biljett över - o det va det ju lätt värt! Favvolåten var nog . . (eller . . -ar) "Om du var här", LSD någon? (ht 07 nostalgi) vinter02 och såklart 747 . .

Efter det åkte vi in till Linköping och mötte upp L´s kompisar (som jag typ inte träffat på 6-7 år). Utgång på Platens, där vi dansade tills klockan var mycket! Kul att catcha upp lite sommar-hemvändare med då!



RSS 2.0