.

Jag har blivit så kulturell om jag får säga det själv! ;) Nu är den här boken även utläst. Har börjat på denna nu, något mer seg, något mer lärorik.


semester!!

Har fått flexledigt imorgon vilket innebär att jag NU startar min första semester. Riktiga semester. Två veckor och det känns som dessa två veckor kommer flyyyga förbi. Så mycket man vill hinna. Inleder helgen med att åka till sthlm för att träffa min bror och en väninna. Sen ska jag förhoppningsvis vara på landet med min familj. Vecka två åker jag till skåne och västergötland!

Fick lite energi nu efter en supergod sushi o nap. Blir till att fixa till det i lägenheten nu, kan behövas!

Imorgon får vi se vad som händer, på kvällen ska jag ut o äta med Mia! Tapas ser det ut att bli antingen på Aioli eller på Tapas i vasastan!

ciaaao!.

Happy midsommar!

Har tydligen tid över (överbra planering). Var på Lucullus 08.00 för att köpa färska baguetter och entrecote. Nu ska jag snart ta mig ner till stationen med en väska som väger 300 kg . . ja typ . .

Fick blev den rutiga blåa klänningen. Den andra var så genomskinlig med vita leggings under!

SOLEN skiner!!!
fixing.

Det är ju riktigt illa att det inte finns något blogg app till blogg.se . . överväger att byta! grrrr.
Idag ringde klockan tidigt för tvätt o en tur ner på stan för att avverka stadium (alla vet ju att det kommer regna imorn midsommarafton) systemet och mat!

Vi hoppas på en bra kväll at work nu, sen tidigt upp imorn för att fixa sallad, köpa det sista o ta mig till resec med min trunk :)
Ser ut som jag ska vara borta 1 vecka på min packning. Sanningen är att jag jobbar på lördag igen!

Nu ska jag lyssna på east fm o fortsätta fixa, illa att sommarvikarien har talfel, men jaaa det e som 90 % på p3 ändå.


ciao!


räknar ner!

10 pass kvar innan min semester! Och fyra dgr/pass innan midsommar!
På midsommar ska jag till Nyköping. På semestern är Malmö och Skövde bokat. Ev. sthlm med!

Har regnat mycket på senaste. Igår var en riktig daggmask-dag. Det luktade regn och daggmask på asfalt hela dagen. Hemskt!

Annat hemskt är denna bok, läste ut den på mindre än ett dygn!

Nu fix o trix innan jobbet kallar!

.


Ser man på, det här är min nya cykel! Blev en klassisk damcykel perfekt i citylivet!


.Så här glad var jag när jag kom i mål :)


bla bla bla

Kul att några läser här inne fast jag är ganska dålig just nu på att uppdatera. Ska bättra mig!

Idag har jag inte gjort någon nytta. Först gick jag på stan och köpte massa frukt på torget och köpte nytt bumperskal till mobilen.. Sen har jag inte gjort mycket mer. Började läsa i boken 3096 days av Natascha Kamprush, blev supertrött och somnade efter några kapitel (jag som bara trodde detta var en tendens när det var studielitteratur?) Jag är ganska bra på att inte göra något..

 . . Kan bero på att jag cyklade ganska långt i helgen (närmare bestämt 150 km halvvättern) Träningsvärken släppte efter 2 dgr men jag vill ändå vila mina knän idag som blev lite slitna! Skulle aldrig få för mig att cykla de 300 km som riktiga vättern e . .

Har bokat resor idag med.. till skåneland och Västergötland. SJ utan studentrabatt blev visst lite dyrare va:(


Ska jag våga prova baby foot idag??

shopping & fika

Imorn ska vi fira nyblivna sjuksköterskor! Har precis slagit in lite presenter :) Fikat ggr 2 idag först med peter o sen med min mamma. Blev en del shopping med! Klänningar, blus/topp från MQ, gelsadel till cyklingen på sö m.m


Letade även present till lilltjejen i Malmö, och med hjälp av min mamma kom jag på en bra greja som jag bara ska hitta o beställa!
 Vilken blir midsommarklänningen??

 

dagvill

Missade helt bort att jag var bokad för styrelsemöte idag i Åtvid (byte arbetspass o jobbade istället). På f.m blev det en tripp till Folkungavallen eftersom det var friidrottstävling - trodde jag men det var IGÅR). Fick bli en promenad istället. Fick en trevlig surprise när jag gick runt åt för helt plötsligt kom Kajsus! Vi gick långa rundan i dag o hängde vid brandstationens gymgrejer en stund.


Imorn har jag skrivit upp vad jag ska göra.

Tänk vad en röd dag i måndags (som jag iofs ändå jobbade på) kan ställa till det :)


tjupp!

RSS 2.0