.

Underbart att slippa tenta-p kan man ju säga!! Helgen inleddes med ett träningspass (det bästa) som jag varit ruskigt dålig att gå på för att jag antingen jobbar eller sover på! Det gick hyffsat bra ändå iaf. Snart börjar utejympan med i trädgårdsföreningen!

I lö efm tog jag bussen till landet, närmare bestämt Bjärka Säby. En jobbarkompis hade lite fest o det bjöds på buffé som var väldigt god. Grillade karré, spelade spel, plattade hår o vipps stod 1 minibuss o taxi utanför o det var dags för färd in till stan o utgång! Trevlig kväll med en hel bekanta ansikten! Dock gjorde jag en grej som jag aldrig gjort o vill vara utan framöver: att vara kvar till kl. 03:00 när ljusen tänds o alla halvofräscha människor står i kö för att hämta ut jackorna. Aldrig mer!

Söndagen bjöd på lunch i Berg med mami och besök hos mormor o morfar!

Veckan som kommer:

mån: jobb
tis: jobb
ons: jobb + brännboll med jobbet i vidingsjö. Ska äta nån rätt från Bosnien som en jobbarkompis ska fixa  - spännande :)
tors: jobb + ev. fika med F?
fre: landet? Långpromenix med mina grannar? (borde ju ta favvopasset annars)
lö: landet dag? .. drinkkväll med S o E på kvällen.
sö: rekreation

-------------------------------------------------

Nagellacksdippen var superduper bra!!

another pink.

Ett bra budgetlack visade sig detta vara!!"Another pink" nr 1. Matt neonrosa. Hur det flagar av får vi se, eller inte det får tas bort på söndag kväll eftersom jag jobbar på måndag. Har köpt en ny "dipp" aceton, så då får vi utvärdera den helt enkelt!yeaaah

Äntligen fredag! En avi från posten o min telefon har ä n t l i g e n kommit! Ska powernapa innan träning nu!

chillin

hej hallå o så!


Igår va det break i jobbandet då det blev tjejhäng hos mig med grillning (elgrillen som skräpat på min balkong visade sig vara ett riktigt fynd!). Blev karré, potatisgratäng, grillad halloumi, vitlöksbröd, sallad med päron ruccola och mosarella och chill out wine. Till dessert serverades en blåbärspaj med vanlijvisp till. Man kunde tro att jag lagat mat halva dagen, men det var knytis så jag hann sova 2 h efter jobbet.

Just ja! År 2012 blir tydligen ett år som går till historien för ÖSIF, då vi ska ha förbundsmötet förlagt här! Jag har varit på förbundsmötet två tillfällen (Sthlm och Luleå). Det är big happenings, massor av skolidrottare kommer att komma hit! Vatten över huvudet?


Off to work! / t.bebismys!

Sötaste lilla "fadderbarnet" o Tessan har varit här idag. Vi gjorde tortilla de papas o tortilla med halloumi och ruccola! Lilltjejen åt biffstroganoff, mangopuré och tidningspapper. Sen tog vid med oss dryck från espresso house för fika i trädgårdsföreningen. Mysig dag alltså!


soviiit . .
.. tolv timmar inatt :) Somnade bara små ministunder men kunde hänga med i en film igår (handlade om en kille som fastnade i en bergsspricka). För övrigt kan det vara onyttigaste helgen ever. Har levt på cola, pizza, chips o godis med kosttillägg av kött, coleslaw och yoghurt!

I fredags var det förfest här med grillning sen tog vi taxi till SOF. Ett stort område o massor av fest! Hade en kul kväll helt enkelt!! Igår blev det stan får att se lite på kårtegen o sen häng vid ån innan filmen . .

Nu vaknar jag till eurovision, det är halvsegt som vanligt. Frukost-te på detta tack!!


/ T ♥

Happy sunday!glad jag idag

Vilken bra dag! Ja, förutom att min cykeltripp inte blev lika lång som planerad då jag "bröt" i Vreta kloster p.g.a problem med växlarna. Istället för ett besök i Borensbarg blev det en löptur i Ryd. Det var massor av pollen så jag fick svårare att andas :(

Nu ikväll har vi firat en nybliven 24 åring. Grill och tårta i trädgårdsföreningen. Måste prova o grilla hallomi ost!

Så härligt med sol, trots det har jag däckat 2 h de två sista efm jag varit ledig... pollen? medicin?

Nu jobb tre dgr sen SOF 2011! kommer bli himla skoj tror jag!----------

mamma kan du den 24:e?
satan i gatan


up to date.

Hej. Nu kan jag inte ringa ut heller på mobilen.. vi får vänta tills den nya kommer :)
Jobbar ju mest ändå . .

I helgen var det dock uppåt värre, fredagen var det wine o snacks i Jakobsdal, lördag vaknade jag skapligt och cyklade cirka 40 km. centrum-Östra harg-linghem-vidingsjö-centrum. Det gick lätt ändå faktiskt.. på lö var det hamburgaretillverkning på T1 sen utgång. Harrys, hade ingen top notch kväll men kul ändå!! Sön spenderades på Drottninggatan. Jag gjorde chokladfondanter (tyvärr var inte det ett höjdarrecept jag hittat) K fixade blåbärspaj.. sen drömde jag visst högt om kött o vips fick vi en middag med entrecote, bea o potatis o rotisar i ugn . .  mmm jag ska verkligen äta mer kött!! Det blir veckans lovord, för så gott var det.RSS 2.0