I´m so silver



 

Önskar mig en ring i silver. grov. stilren, högblank, ev. matt. Rund större sten i mitten av ringen, ej nedsänkt. Vit  "färg vanlig zirkon" eller ljusrosa " färg rosenkvarts".

Hittade fina ringar hos attling, men dessvärre för små att kopiera upp här. Dessa bilder kommer från engelbert!

fredag

tjohoo! Äntligen vila! Jobbig vecka, med 2 basgrupper i veckan, översätta vet artiklar samt föreläsningar i bl.a statistik. Jag kan medge att jag inte förstår mkt av statistiken men den blir ett problem tills imorn, då jag verkligen ska sätta mig in i arabiskan!

Somnade efter basgrupp & föreläsning idag. Vaknade för att svänga ihop en sockerkaka innan jag fick fikabesök . . vilket var lite dumt. Saknade både form och ströbröd så det blev muffins av det. De blev inte så goda tyckte jag (men sanningen är att jag inte gillar sockerkaka eller vanliga muffins så det kanske beror på det?) Om inte annat kan jag feeda Peter. Han äter det mesta. Som ett sånt där djur som äter allt ni vet. Jag tror inte ens han hinner smaka förrens han har svalt ibland. Det är bra.

t ♥






. . comes around

Eftersom jag lämnat alla värdesaker jag hittat det senaste dygnet stod min cykel i cykelstället när jag kom hem efter pluggandet på SB! Nu står den på min balkong!

I believe i karma!


what goes around

Min cykel har blivit stulen, jag har letat hela f.m men utan resultat. Jag är egentligen en ganska bra sak-letar (det har jag alltid varit) ------> http://tilla.webblogg.se/2006/november/jag-stjal-tillbaka.html. Det senaste dygnet har jag hittat en plånbok med massor av pengar och kort på US. Samt en fin mobil på stadsbiblioteket. Nu vore det fint om någon vänlig själ kunde hitta och lämna tillbaks min cykel . .


 

stekarn´/ "le gay"




 "Peter, du steker lika mycket som han som hade gatukiosken i "Lasermannen" . . .  inte så mycket alltså"

(he got killed)


tisdag.




Tröttoman jag idag! Skoldag till klockan 17 och jag var mindre glad över vart jag fått praktikplats! Huvudvärken klingade av efter ett tag med lite ipren och shoppingtrip med Viktor. Jag köpte en deckarroman på willys, så nu är mitt mål att inte bara läsa kurslitteratur :) Vi får se hur det går, men jag tror detta kan vara en gengre för mig? Lite som efterlyst liksom . .

Har även festat på en carambolefrukt och grönt te!

Här är förresten en artikel från dagens corre om te och blodtryck med en föreläsare vi haft . .

---------------------> http://correntv.corren.se/index.aspx?id=1195

Godnatt! <3

TGIF

Sitter och har strukturerat upp alla papper som vi fått i veckan. Ska läsa genom kursinfon o målen, det e ju faktiskt det enda man har att hålla fast vi i ett problembaseratlärande . . senare idag ska vi flytta Viktor, en sådär 100 meter! Jag får nog vara bärhjälp för jag är så sjukt starkt. Det tror jag. Jag tänkte t.o.m bli ännu starkare förresten. Idag har jag rekat gymmet på US efter deras ombyggnad! Det var okej, öppettiderna fick MVG men antal pass fick bara G . .vi får se om jag överger friskis o svettis för iaf ett bättre pris, närmre och bättre öppettider . .

Ciao så länge!


skolidrott

Veckan är snart över och den har börjat i full fart med 7 st föreläsningar i statistik / informatik. En tre veckor lång kurs och sedan tenta. Blev glad när jag såg att min mammas gamla bok från 1997 stod med som ref. litteratur! Bra där!

Nu på efm/kvällen var det årsmöte i förbundet, förlagt till ekholmsskolan, min gamla högstadieskola.!Det var en nostalgitripp! Jag var kaffeansvarig, och det kändes lite sneak att vara i "lärarrummet"och fixa. Trodde jag skulle hitta en fulbild (ja men hallå jag blundade ju) på mig själv i lärarkorridoren från luciakandidatgrejen 1998 men de var borttagna!

Jag var inte på omval detta år, men mina 2 små "idre-tjejer" valdes in på vardera två år :) En kille från kansliet i Sthlm var även där och pratade lite. Sedan delades det ut inbjudningar till "ung ledare", där jag står som kursansvarig . . spännande spännade minst sagt . . . troligen hålls den på Blästadskolan!

På lördag åker jag antagligen till Jönköping för att vara med lite i planeringen för det stora lägret i höst, och tydligen ingår studiebesök i BANKERYD! ohh yes!




Yes rolles akvarium är kvar! Kolla in de hypade blåa skåpen längre bort ;)



matsalen en sådär 9 år sedan avslutningsmiddagen i 9:an




Valmienier



mot "snötorget" Valm. 1800



Valmienier



förlåt viktor . .



Peter och jag orkade inte gå ner . .



snowboard är inte det lättaste . .



Kajsa med en av alla tusen baguetter . .



lunch vid ett stuuup . .


 


tillbaks från alperna!

Nu har vi precis kommit hem från Valmeinier, det har vart toppenväder hela veckan! Förutom sol har det vart mkt träningsvärk (!) pasta, slapperi i underställ och bus . .

Nu håller jag på att ladda min mobil så jag kan ladda över bilderna mamma! Vill just nu bara njuta av att vara själv efter dryga dygnet på buss och cirka 1000 filmer . . kan inte sitta mer nu.

Nu är min plan att hitta block samt pärm tills imorgonbitti då jag börjar skolan, termin 3 "ohälsa hos den vuxna människan" . .  sjukdomar sjukdomar . . första föreläsningen imorn är dock om statistik!

Mitt tentaresultat från föregående vecka hade kommit in, och den gick ju fin fint!


sunshine

Just nu sitter Peter, Kajsa & Viktor och kämpar med T2 läk-tenta. Heja heja! Sen kommer de ut i solsken! ohh jag ska gå ut lite sen i solen när jag kollat igenom mitt tentablock och lagt ihop böckerna! Imorn är det min tur att tenta!!


sommarbild



Hittade denna bild i arkivet från jobbet i somras. Jag ser ut att vara lite på lur-humör och det är inte helt omöjligt! Eller så va det för jag såg att min kollega vispade ägg med elvisp utan att hålla i den (satte den som stöd på diskbänken och visade mig glatt uppfinningen)  haha, den kör jag alltid ;) Riskigt - men så e livet!

Nu har rykten nått mig att klädsel för timmisar är utbytt byxor & piketröjor! Herree! Bara det inte blir tvång med magväska så, . .  då jobbar jag hellre på ICA i sommar ;)

Nej nu e det tvättstugedags! Sen går jag bort till Kajsus och har ryggmassage! Är feed-up med pluggandet. Nu vet jag allt ifrån hur många procent spädisar tappar i vikt första dagarna till orsaken och hur små antikroppar förstör beta-cellar i pancreas så man får insulinbrist. Tänk att jag gått omkring och tagit blodglucosnivå i flera år på människor utan nån närmre fundering på det . . .

.

Matilda provar Joars skidhjälm

m: shit va snygg jag blev!
j: HAHAHA
m: Det här kanske gör att du räddar mitt liv!!! Och då kommer du vara GLAD, så sluta skratta!
j: HAHAHA





och hjälm kan ju vara bra på så många ställen . . ;)


söndag!

Söndagar är sådär sköna i mitt hus. Inte alltför mkt spring och inga "crendobilar" under balkongen. Idag förstördes ju detta lite p.g.a plogtraktor, men då vet man ju att det är snö iaf :)
Sov i 11 timmar inatt, men nu känner jag att det e dags för att vila ögonen lite. Suttit på bibl o pluggat (nu i veckan är tentan!!) Satt en till tjej i klassen och pluggade i salen, annars va det söndagstomt på folk!

Igår lördag hände inget extraordinärt från min nu-vardag. Kajsus Ixus kom hit och vi gjorde Peter-sallad efter att vi tagit en lång promenix i den iskalla luften. En peter-sallad består av massa goda, och förkastar allt vad isbergssallad+tomat+gurka heter! Det blev iaf en mkt god sallad med massor av avokado, lök, fetaost, ruccola och citron & balsamvinäger m.m!

Ikväll e det victoria secrets fashion show på tv 3 (showen av shower enligt mig!) Efter det ska Anna och jag ut i kylen och rensa ut små monstervirus som tagit sig in i våra hjärnor . . .

Förövrigt är det rea på cheddarost på Netto. 60 kr för cirka 1.5 kg. Men jag rear ut min för 39.50 kr, jag insåg nämligen att jag inte hinner äta SÅ mkt ost innan jag reser bort på fredag. Så missa inte detta toppen-erbjudande!!! Once in a life-time chance som man säger ;)

Happy nytt 2009

Igår var det först middag som gällde. Till förrätt tapas, sen inbakad fläskfilé med potatisgratäng och peter-sallad! Klockan 21.45 slocknade halvt tre små vänner i sofforna medan jag tyckte mest det var roligt . . ;) Men sen vakna de till alltmer.

Med nöd och näppe hann vi ner till Borggården till 24.00 där det var en hel del folk! Vilken tur! Vet inte vad som hänt annars . .

Idag blev en softisdag, lite plugg, mkt chill och avslut med skräckfilm & godis.

Imorgon börjar det hårda livet igen .  1 week to go :)

RSS 2.0