akrylblåa hjärtan.

I helgen blev det en tripp till Motala och mormor och morfar. På kvällen var det inflyttningsfest. Det var kul! En hel del bekanta o nytt folk, skönsång, spel, ritande, lödning m.m. :)

Sön blev det en powerwalk efter lite för lite sömn så det blev en heldag med heltrötta vänner o sushi. Jag fick förövrigt en målarduk (ja en riktig tavla) o målade med akryl. Resultatet torkar väl fortfarande antar jag . .

Nu står väskan packad o jag har ätit allbran o druckit blåbärssoppa.. en halvdags resande väntar upp mot Mora!


CIAO! ♥


.

Låten jag har hoppat mest till denna vecka: Look Twice – Move That Body 2010 (Radio Edit)

Topp två hopps o studs: David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) [Edit Version]


.

Nya hemsidan . .


bokrea.

  

Så här blev min shopping på bokrean . .bufféboken satt vi och bläddrade i i måndags i ullstämma så den visste att det fanns några "måste provas". Under valnötsträdet är en gedigen kokbok med massor fina bilder (hur tråkigt är det inte med recept från nätet). Drinkboken tänkte jag  inviga på lördag!

Feb. 23, 2011

Morgonen började i 20 minusar cyklandes till jobbet 6.20 Brrr va kallt. Kallt vare nu ikväll med, men ett stationspass gjorde att jag fick upp värmen ordentligt i Tannefors. Finns tre ledare/pass som kan få mig att åka till Tannefors istället för Kanonhuset på Garnison och idag var ett sådant pass :)

Nu ska jag mysa ner mig bland mina täcken (krävs två va!)


god morgon & hej solen!



Grus i ögonen o morgonte! Var över till grannen igår kväll där vi halvtittade på en knasig norsk film om troll. Nu har jag sovit mina timmar sen helgens jobb. Nu ska vi se. Idag ska jag städa mitt kylskåp, träna medel/70. En promenix i solen o lunch väntar i Ullstämma också.


busy being boooored.?

Erik Hassle – Are You Leaving


skidor & fika.


 

Idag började morgonen med en busstur till Linköpings golfklubb där skidåkning väntade. Körde ett varv (vilket jag tror enbart är 5 km) men jag övade mer på tekniken (efter H´s tips att youtuba!). När jag kom hem blev den en varm dusch o sopplunch innan jag fixade iordning mig och drog mig neråt stan för att mötte upp anna. Det var många som fredagsfikade men vi fick iaf plats på Lind´s bredvid en hångligt medelålderspar :)

Efter trevlig fika o massa prat gick jag till sportaffärerna för att reka skidhandskar (skavsår av fingervantar) samt inhandling av nya hantlar, blev 3 kilos som jag redan invigt med lite övningar här hemma.

Nu är det fredagsslapperi i soffan o just nu känns det som jag somnar innan 20.00 . .

Läser just nu boken Naiv super. Den e så klurig, snart kanske jag fattar den. Iaf skriver författaren listor alltjämt i boken .. blev lite inspiration till en egen :

* lättare kläder och solbränna
* ett glas rött på en uteservering
* sol på balkongen o plantera vårens första blommor (panséer)
* promenader längs stångis stilla kvällar


.........................................................................................

fri dag.



Fredagsfläta



Armband med hänge i guld från Alessi.


stödisar!

Mönstrad Stödstrumpa

Stödstrumpor från ett företag i Kisa www.strumpboden.com.

16-18 mmHg kompression. Gillade dessa då de påminner lite om Happy Socks!


is.

Snön och kylan verkar bli kvar i veckan, så bra! Ser ut att bli en tur på fredag då jag är ledig! Tors e förövrigt men sista intro-dag, sen går jag själv. ihhh.

Igår va en lång dag, jobb, sen stan o byta lite underkläder, sen blev jag upphämtad för att åka till v-sjö och möte. Vi får se idag hur med jag va, för mina stödanteckningar till protokollet kan vara / mindre bra / . . men det brukar lösa sig. Jag har ju lite hemsida ansvar nu.. har aktiverat hemsidan för förbundet. Är ganska bra reglerat från Svenska och jag har fått filer med hur man ska "bygga" upp den.. mer mallar så det handlar mer om hur man lägger in texten o optimerar för sökmotorer etc..


Nu blir det till att laga köttgryta innan jobbet kallar!

Idag släpps förövrig Erik Hassles nya singel tillsammans med delar av kent, dock har jag inte fått tag i den "ARE YOU LEAVING"-



helg!

Helgerna går såå fort när man e fri. I fredags tog jag en PN efter jobbet sen blev det pizzabakning, det gick bättre denna gång än sist o blev t.o.m en godare pizza . .  mmm :)

På lördagen gjorde jag en "halv tårta" innan jag gick till Erik i finaste vintervädret. Gurks kom också o vi åt semlor. Åh va mätt man blir av en sån! Jag har föreslagit att vi ska till fyrishov i Uppsala i sommar, vi får se om jag får igenom det :) Vi måste iaf besöka nya huset!

Till lunch mötte jag upp familjen at gingis för buffé o sedan tårta hos mig på eftermiddagen.  

Idag skiner solen o det är upplagt för en skidtur. YES!



åhhh.

Vad jag blev glad när jag fick detta meddelande idag!!


"Tack för ditt stöd, härligt att träffa på ngn man känner igen. Det var lite omtumlande med allt men nu känns det bra igen. Som jag sa, du är klockren i din yrkesroll!"

1 piece.

OnePiece One Love OnePiece Lilla Striper

Tänk om man hade en sån här att mysa i :) Försöker övertala brorsan att vilja ha en, det går sådär :)

snickisar.



Snygga till sommaren. Lite vanskligt att bära dessa om man e 20 + tjej? Jag tycker dom var coola iaf!


shop of the day

Innan jul såg jag en fin hissgardin som hängde i ett fönster på handplockat, nu när det var 70 % rabatt slog jag till :) Gardinen kommer från Boel & Jan o får inte glömmas bort till nästa jul :)



I detta tyg, fanns två delat rutigt/vitt med knytband.


station.

Ikväll blev det heela vägen till Tannefors för träning, stationspass - himla bra allround träning med mkt styrka o kondition!! Nu blire att hoppa in i duschen . . kul att se solbrännan försvinna..inte =/ Sen bästaste DeCe te o ringa några samtal!


Igår somnade jag förresten 20.00 weeeh idag va jag pigg at work :)


Tjupp! / T ♥


fönstershop of today





Trevlig cardigan från H&M 299 kr!


dom bästa!

Tekakorna jag gjorde igår! Himlans så bra dom blev :)
Här är receptet som jag tycker bör testas!

Lite trött efter första jobbdagen här, för att inte somna tog jag mig en promenix genom stan via biblioteket där jag försökte skrämma lilla J som uppdaterad att han just befann sig där . .  jag lyckades inte riktigt :)

Shopping blev det; hårband, DC te och kikande på sjuksköterskeur :) Idag svarade jag förresten "Sjuksköterska" i telefon för första gången. Det var lite märkligt.

RSS 2.0