braaah.

Jag var försenad (som vanligt nuförtin va)  + sms som inte kom fram till min mob så nu sitter mina fikafriends på chocolate utan mig :/ Men jag e SÅ trött efter en heldags flttstäd i mina morföräldrars hus så nu väntar sängen! Imorn e det jobb igen.

Har beställt skorna nedan till löplabbet för att testa ut dem i min strl! Hoppas de sitter som gjutet!




sommar



min midsommarkrans.


tröttoman.

Nu e vi på landet i rosa pyjamasar (mamma o jag). Pappa klarar fortfarande kampen mot myggen därute :) Skönt med ledigt imorn efter mina intro-dagar på nya jobbet. Har vart mkt nytt o idag har det varit både EKG utbildning o jag "klarade mitt körtkort" till blodglucos-apparaten . . Efter jobb mötte jag idag upp AnnaPanna. Vi skrattar alltid en massor när vi hänger (vilket inte e så ofta eftersom hon inte bor i stan längre, så det va kul :)
Det blev glass at Bosses såklart. Imorn väntar midsommarafton här i Östra Harg!

Love, T.

work it.

Så har sommarjobbet dragit igång. Känner att jag kommer lära mig massor i sommar o just nu e det mest kaos i mitt huvud. Efter jobb blev det en plats i solen, en mini-runda på stan. Älskar att bara glida ner sådär på stan, speciellt när solen skiner o folk är ute = SOMMAR!

Härligt med fint väder i veckan. På midsommarafton är jag fri och det blir landet! Jag längtar!


lightfield   ///   somewhereinmytime:restartmyheart: by amelia1288


picasa.


.


lyckoarmbandet

Jag hittade ju en återsäljare av "La Chance armbandet" efter cirka 2 års utkik. Men så mkt som det kostade var det ju kanske inte riktigt värt.. Detta kommer från Pearls for girls. Det är bl.a porslinsmålade djur samt sötvattenspärlor. Klockan kommer från Bijo.




vit vitare rosa

Smutsiga fd. vita skor kan ha för många av. Det hade jag, tills idag!

 

 (jag hade tvättat dem o sen blev de såhär - vet ej om det är lim eller pga av att de torkat för sakta..)




Tvättade båda dessa skor i klorin. Men det ena paret som jag hade haft på en kravall var så smutsiga att det inte ens gick bort. Jag borde kört dem en gång till i klorin, men valde istället att färga dem cerise (här är de ffa blöta så färgen e väl en aning missvisande). Det andra paret blev rätt bra, men de e ffa lite "flammiga". Den vita skon mot den rosa är dessutom fixad med något som heter "Whitener Renovador" vilket e en slags "färg" man duttar på vita skor (skin, bomull).



till ICA-tjejerna

Allt är förlåtet!

JA idag.

BRÖLLOP!

Idag gifter sig Sveriges Kronprinsessa med Daniel Westling. Så lite av konserten igår, det är ju så himla kul att kolla folks klänningar vilket blir ännu roligare o storslaget idag :) Töntigt värre kan somliga tycka, men det e så jag måste planera dagen efter vigseln. Nu väntar powerwalk o sen kommer mamma hit på lunch. Sen är det inte många timmar kvar tills Sverige får en ny prins!


skelettfynd



Två skelett vare här! Tänk så många ggr man gått på det här paret som inte låg alls så djupt ner på Nygatan. Jag kände mig nästan taskig.  Stod och hängde där ett tag bland arkeologer o fjärrvärmefolk. "Och här ligger ni" stackare för allmän beskådning. En timma senare var skeletten borta, nu hamnar de nog på nått museeum? Och det, det blir ju ingen gravfrid alls när jag tänker efter. .

sunshine.



Idag har bror och jag kollat beachvolley på trädgårdstorget o ätit mjukglass med karamellströssel mmm :)
På kvällen vare utejympa i föreningen, massor av "kändisar" var där! Nu har vi ätit ugnsbakad potatis och lax.  Jag ser på Uppdrag granskning och A har gått ner för att ta en öl med några kompisar på stan. Nu ska jag nog fixa en kopp te o smörja in mig med cocos lotion, solen rakt emot oss på volleyläktaren och blåsten gjorde att man inte kände hur det tog!

Imorgon blir det förhoppningsvis utflykt till Berg, kanske quizning på kvällen? Det är tema musik!

skisser för sommaren


happy monday!

Idag har bror och jag sprungit en liten runda i vidingsjö/ullstämmaskogen, på efm begav jag mig till en tjej i styrelsen och hängde med henne o hennes barn 1 år och 3 mån gamla. Mys, men åh jag hade verkligen fullt upp där i baksätet med båda barnen, prata med H och fokusera stundvis på vägen då illamåendet kom smygande. Men det vare värt :) 

Väl i Åtvid lekte vi en liten park och sen var det styrelsemöte efter att vi haft SILLY games. Silly games har vi varje sommaravslut och jag kommer alltid sist (jo jag tror faktiskt) . . men det e bara för att lekarna e så SILLY...  men som tur var reglerna tvärtom i år så förloraren fick välja pris först. Och det var ju jag :) Tog på mig uppdraget om att bygga upp hemsida, ska få hjälp av en tjej på SISU.

Just ja, bäbisen var dagen till ära klädd i P.o.P kläderna som jag skrev om tidigare..passa perfa!

Imorn kanske det blir ytterligare bäbis-titt. Ska träffa en tjej jag jobbat med och ta en morgonpromenix! Det kan behövas efter mitt första pris om jag sägert ´ :)

glass & film



Åkte inlines hem till mina föräldrar som nu e på stureplan o festar! Nu ska brorsan och jag se den här filmen som jag har velat se i flera månader. Han är iväg och köper grädde för det "missade" vi när vi var i Ekholmens C. Vi ska göra magnifika "glassbakelser" :) mmmmm

den stora städardagen!






Hallå där, kött och blåbär!

Sommarlovet inleds med städ. Har gjort ett "flyttstäd" a la siktet på toaletten o nu e det väl kylskåpets tur. Med BRA musik och ett busväder ute går det rätt bra! Men ikväll ska jag vara med min bror som kom hem till Linköping igår. Det ryktas om FF hemhemma ;)

Nej nu ska jag se om sofföverdraget har torkat (det tar en evighet!)

Tack till K som bjöd på god sushi o massage igår!! Snart e Norge & Australien skapligt osäkert :)

härligt!

Var iväg och tränade en sväng i trädgårdsföreningen. Lerigt och dyngsurt - men det var ändå skönt! Det var ett tappert gäng på cirka 10 personer iaf! Har halv tittat på strul nu i soffan. Glädjer mig åt att tentan gick bra idag o nu ska jag krypa ner i sängen, kanske somnar på spikmattan . . ?

Har pratat med Peter ikväll, snart åker han och Krösus till Norge för att drar in de stora pengarna, och sen blir de utomlands ett halvår för deras del (Nya Zealand & Australien). Long time noo see, när det kommer tillbaks e jag nog t.o.m färdig sjuksköterska!! Time flies! ♥


envirophone

W910i


På envirophone.se kan man sälja sin gamla mobil till förmån för miljön. Här ser vi vilket högt andravärde mobiler har . .  inte . .

Sony Ericsson W910i Sony Ericsson

Sony Ericsson W910i

Riktvärde:

148,66 kr

välj säljantal

 


armband i läder

ENKEL FLÄTAT ARMBNiiice Jewellery Leather Link 5 Double Bracelet 1 st BlackBracelet
Fossil Armband GentleLambretta Armband 5310/Bro2Fossil Armband JF82623

snygga armband online-shop Dazzling finns här!

krokodilvarning!

Tentan idag gick bra! Examinatorerna var mycket nöjda med min insats så jag förväntar mig "sår & sårvård" 7.5 in i Ladok inom kort! Gick sedan en runda på stan. Fixade skyltning på pappas jobb. Lurar på att göra ett armband . .

Nu gör jag lax i ugn med kokt potatis o sås o . . inser nu att jag inte har ngt att göra såsen på. Får bli en tripp till ICA? Tycker inte riktigt om klimatet på "mitt" ICA vilket gör att jag har en liten "hämnd" mot två stycken. Inte avancerat alls eller olagligt, men mitt tålamod att vända dem e rätt slut, har verkligen försökt för jag fattar ju med att det kanske inte e världens roligaste jobb . .

De e ofta sura, hälsar inte och om de hälsar så e det inte glatt ..jaa ni fattar totally grått utan servicemind. De gör inga tecken på att känna igen en eller så efter 3 år. Tror de vet mkt väl att jag inte brukar vilja ha kvittot (vilket man märker). Så nu gör jag såhär: Jag säger inte "du kan slänga kvittot" (som jag brukar). Detta innebär att de måste fråga; Vill du ha kvittot?

Om de nu är på väg att kasta kvittot så säger jag "ja" . . o  sträcker de fram kvittot: nej, du kan nog slänga det!


Det var dagens lilla hämnd-trix.

hejhej!


run run!

Om 2-3 min är jag inne på mina rekordtider på 5:an! Backarna på slutet förblir nog alltid hemska?!

till midsommar?

Brownietårta med blåbärsmousse

brownietårta med blåbärsmousse!
Recept finnes här!


.


GLOW

 



Kväll i sol, läste lite i en tidning i Kungsträdgården, skönt o slippa allt vad tillväxtfaktorer heter inför sårtentan. Sen blev det en promenix runt ån, i ELLE-tidningen fanns det en kupong vilket gjorde att jag hämtade ut ett shampo och inpackning av märket GLOW (balsamet var slut).


i solen

Har vart på ett friskis-pass, denna gång utomhus vilket var super härligt i solen! Har börjat använda mina favvojympisar ute nu så nu måste jag verkligen hitta ett par nya inneskor! Väntar ffa på att mitt lilla bidrag ska komma för just det..

Annars e det tenta-P just nu. Schemat e spikat o imorn väntar en dag med diabetessår och bensår - inte så kul när det är 25 grader plus o den sk. "ryss-värmen" anlänt. Men det braiga är att jag ska luncha med pappa imorn ute, och det bästa är att vi ska äta SUSHI ♥

Nu har jag målat naglarna i den enastående färgen Toulouse och ska hoppa i säng!

Godnatt!

RSS 2.0