halloween.Fick sån grym huvudvärk igår, eller nae, borde vart mer idag. Halloween-party igår, här innan blod o pVK åkte på! Ska försöka få in en annan bild med blodet!!

Pinsamast i helgen: Inleddes med att jag hade träningsbyxorna åt FEL håll, sömmar, fickor o vit gren...inte konstigt folk log mot mig under det passet :) hoho.

Nu e jag anmäld till halvvasan. 45 km ska vi skida 1 mars :) Heja snige o mej!


instant need!


bebisflicka i Malmö!

Igår föddes Tessans och Rikards dotter! Fick fina mms-bilder, en super söt liten färsking! GRATTIS till er :) Efter praktik var Helene här och fikade en sväng innan jag drog iväg för att köpa en begagnad vintercykel. En helt okej cykel, spännande o se var jag får ut på försäkringen för den stulna nu. . inte mkt kanske?

Annat bra är att det ser ut att kanske både bli resa och ett JOBB i januari :)


update på sin plats?

Söndags efm blir snart kväll. Suttit med scenario i palliativ vård en stund. Känns som jag inte får ner så mkt, men mkt e ju generell omvårdnad som man kan sedan tidigare . . i wish

Har gått en vecka på min nya praktikplats nu, det känns bra. Mina handledare är bra o stämningen är bra på avdelningen. Jag har träffat alla möjliga patienter redan, små öronbarn, cancersjuka, näsblödningar, trauman..

Har förresten även vart på min första jobbintervju för jobb som sjuksköterska!

Helgen bjöd först på middag hemma hos H. Tre rätters med avokadoentré, kött (fläskfilé va), potatis och kantarellsås och till dessert hemlagad chokladmousse. Mmmmm . . till det serverades ett gott vin. Italienska vin, Primitivo. Tipsar o påminner mig själv att köpa det!

Igår bytte jag middag mot fest på Stigbergsgatan och sen utgång. En strålande lördagsnatt på Harrys dansgolv med white russian, black jack o andra heta dansband :) Det var en lyckad utgång iaf, för övrigt att jag trodde vissa delar av sällskapet skulle fastna i Jesus-bussen, men det gick ju fint tillslut.

ciao, nu ska det lagas köttgryta i höstmörkret!


ny liu-katalog!Sjuksköterskeprogrammet 180 p på liu. Lite tuffare, lite roligare. Statistiskt sett överlever 2/3 . .


cross

Idag testade jag cross training på FoS. 5 km löpning blandat med styrkeövningar. Körde bl.a armhävningar o utfall i trädgårdsföreningen. Alla sprang på en rad o såg hiskligt snabba ut men tempot var bra. I slutet körde vi rusher vid en backe vid sjukhuset. Tråkigaste var att inte ha peppande musik, men det var härligt att ligga ute i grus/gräs o va helt varm när höstvindarna blåste runt omkring :)


"Crosspasset kombinerar jogging och styrketräning i stationer. Redskapen finns i naturen i form av backar, bänkar, räcken med mera. Nu två intensiteter Nyhet Bas 60 och Medel 90.

  • Tid: Onsdagar kl 18.00
  • Plats: Samling utanför Kanonhuset
  • Kostnad: Medlemsskap i Friskis&Svettis Linköping 100 kr 2010"

RSS 2.0