slaget om tvättstugan

Infekterad fråga i mitt hus: Ska man få tvätta på söndagar eller inte!?
 En längre tid verkar frågan har varit känslig då det sitter en lapp på tvättstugedörren "Det är inte tillåtet att tvätta på söndagar" Därefter har någon skrivit - helgdagar. Varvid någon annan skrivit "det står söndagar inte helgdagar"
Vad jag vet är helgdagar söndagar, men det är en annan sak . .

För några dagar sedan kom en ny lapp upp. Denna lapp handlar om att det borde vara tillåtet att tvätta på söndagar, då "det är många som arbetar och studerar, och inte har möjlighet att tvätta på vardagar" Efter detta ombeds grannarna att skriva sin åsikt samt "JA" eller "NEJ". Enligt lappen skall sedan detta rapporteras till stångåstaden som kommer tillåta tvättning på söndagar om majoriteten så önskar. Det konstiga är här att de ska ta hänsyn till de som störs innan beslut fattas.

Just nu är ställningen 8 JA mot 6 NEJ Personligen tycker  jag att det har spårat ut en aning när folk skriver anonyma kommentarer som "Jag kan slå vad om att de som röstat nej enbart är över 60" och "Tänker de som röstar JA ens på sina grannar som bor över tvättstugan?!"

Jag röstar "nej" då jag ständigt hör torktummlaren, och prat i trapphuset!  . . dessutom blir det ju mer rafflande när ställningen är lika mellan de två lägren! ;)

 . .  genast infinner sig känslan av att man vill bräcka alla med en ännu spydigare/drygare kommentar!

jag jobbar på´t . .  har haft ett samtal med tanten över tvättstugan idag, de är henne som åsyftas i kategorin "över 60 år - jävligt sur, och som vill förstöra alla andras liv, de som förresten har liv".
 
Jag tycker verkligen det är roligaste är att någon skrivit "Jag kan slå vad om att de som röstat "NEJ" enbart är över 60"

fortsättning följer .  .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0