bitch idag, jag?



Tänk, om jag hade vart yngre när Popsicle hade haft sina största period och om jag inte sett Killinggängets parodi på bandet. . ja då kanske det hade sett annorlunda ut :)

Idag är jag such a killer. Be aware . . change of plans . . det hela kan bero på att jag inte lyckades somna förrän imorse och var tvungen att ringa hit väktare för att få ordning. Jag är en vän av ordning, ibland too much, men den här  festen  var extrem!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm.. detta låter spännande? Fick lite bilden av att du hade objudna gäster som du inte blev av med förrän tidigt imorse, men jag antar att det var nån granne som hade fest? ..eller? När nån nämner ordet "väktare" blir det genast dramatik i meningen. Och dramatik kan man ju inte få för mkt av. Alltså, berätta :)

2009-08-16 @ 14:24:53
Postat av: Tessan Palm

Mitt namn föll bort när jag postade kommentaren. För att inte vara allt för mystisk fyller jag i det igen!

2009-08-16 @ 14:25:46
Postat av: t.

haha när jag läser igenom det nu inser jag att man kan tolka det som att jag har haft en mindre lyckad fest hos mig o att folk har trängt sig in. . men nej det finns en festlokal under min lägenhet :)



O det var inte grannar som festade. . tror man kanske tänker efter då mer o inte stör alltför sent och för mkt osv. Enligt stångis ska det vara tyst kl. 22 (vilket e lite väl hårt en lö men?)Sen skickade stångåstaden på eget bevåg en väktare, men då var kl 03.



Så, så spänande va det :)

2009-08-16 @ 17:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0