anan n dUtsikt från mamma o pappa. Min barndomsdunge med pulkabacke som det har åkts flitigt i. Jag var ett riktigt vinterbarn!Var så excited över mellandagsrean att jag vaknade kl. 03.00 inatt pigg o glad :) Hade vart för inaktiv under dagen trots en halv mil i skidspåren antar jag. Men det var bra grejer på TV så jag höll ut till 05 då jag somnade igen.. tänk så skönt att kunna sova hur länge o när man vill :)

Kl. 10.00 var det så uppställning utanför Lin o Co. Tyvärr hittade jag inte ett plagg, stod o höll i en odd molly kofta men det var inte min färg (turkos). Bästa rean hade Noa Noa, men deras färgskala är inte heller min favvo..

Efter min lilla runda på stan hade jag träffat på killen jag hyrde min lägenhet på stureplan av, samt hittat ett knallrosa underställ, och ett ännu mer knallrosa tränings BH. Det här med nolltolerans mot färgen rosa har jag inte bästa compliance till kan man alltså konstatera.

Just ja, idag fick jag även ett brev från svensk bosniska föreningen. Det lånar ut sin lokal FOR FREE med motiveringen "se det som en examenspresent", ih va glad jag blev, så sen planerade jag italiensk buffé o begav mig efter en lunch bestående av kronärtskocka, blomkål o KÖTT ut för att hitta diverse matvaror.

Nu ska jag baka!


/ chill till


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0