isigt.

Ikväll hämtade pappa mig får lite skidåkning. Först åkte vi hem för att hämta papis skidor och drog på lite fäste, sen for vi till Landeryd, men självklart va det så att det ej var ett upplyst spår så det fick bli vidingsjö motionscetrum ändå. Spåren var nästintill obefintliga o is/snön var hårt packad blandad med granris. Ingen toppenkombo alltså. Pappa "körde ur" i första backen o skadade sig så han gick mestadels resten . . jag gick med skidorna med tillslut för att spåren var så dåliga. Men vi kom iaf ut för lite frisk luft så det var ju bra :)

Nu har jag druckit blue fruit-te, ett te jag aldrig gillat men nu tycker jag det e helt okej faktiskt, lärde mig på praktiken under hösten tror jag. Te i en stor rosa mateuskopp, mmm det blir ännu godare då!

Imorn kommer en tjeja i klassen (förra säger man ju nu kanske) o hämtar biljetter till bröllopsmässan, på em ska jag  hem till en tjej jag lärde känna på en buss för snart 11 år sedan till England. Aldrig vart hemma hos henne så det blir kul! På kvällen får vi se va det blir för äventyr..

God natt! dags krypa ner i sköna sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0